logo

Actualitat Notícies

Les 5 millors apps que t'ajudaran a estalviar

Moltes vegades arribar a fi de mes és complicat, pel que estalviar es fa missió impossible. Cal recordar que a Espanya, el 40% dels assalariats van tenir un salari brut mensual entre 1.230,9 i 2.136,3 euros, segons les últimes dades de l'Institut Nacional d'Estadística. El 26,6% dels assalariats que cobren menys de 1.230,9 euros bruts al mes són menors de 34 anys. Pel que els joves ho tenen encara més complicat ahorrar.no *obstante, la tecnologia està, ara més que mai, del nostre costat, sobretot, de de els joves. Cada vegada hi ha més aplicacions que t'ajuden no només a arribar a fi de mes, sinó també estalviar per a un futur o per al viatge que et vols fer amb els teus amics o fins i tot per a comprar-te el teu primer cotxe. Aquí estan les sis millors aplicacions per a estalviar:

1. Coinscrap

Coinscrap és una aplicació per a telèfons intel·ligents que arrodoneix a l'euro més pròxim qualsevol compra o càrrec del teu compte corrent o targeta i automàticament transfereix la diferència a un producte d'estalvi en funció del teu horitzó temporal i l'objectiu de la teva inversió. És a dir, si la teva marques que t'arrodoneixi als dos euros més pròxims, si un producte et costa 1,25 euros 1,75 euros s'aniran a l'estalvi.

Si el client vol estalvi a curt termini: Assegurança de vida-estalvio contractat amb l'entitat asseguradora Caser Assegurances (Caixa d'Assegurances Reunides, Companyia d'Assegurances i Reassegurances, S.A).  Estalvi a llarg termini: Fons d'Inversió *Magallanes European Equity FI. O Estalvi per a la jubilació: Pla de Pensions Magallanes Accions Europees PPI.

2. Fintonic

*Fintonic és una aplicació mòbil de finances personals, dissenyada per a organitzar els diners i estalviar. La plataforma centralitza en un mateix lloc la informació de tots els bancs, targetes i assegurances. És una app complementària als bancs, que permet l'organització financera a través del telèfon mòbil. Compta amb un format multientitat, perquè l'usuari pugui accedir als productes i serveis de més de 50 entitats financeres i d'assegurances.

Entre les seves funcions es troba la informació de les pòlisses contractades, el servei d'alertes davant qualsevol error o activitat inusual en les targetes i comptes bancaris dels seus usuaris, la formalització de préstecs personals i organització de la informació. Així com la intervenció com a agent mediador amb vista a defensar els interessos dels seus usuaris.

3. Coinch

Aquesta aplicació vol fer a l'usuari que estalviar sigui més fàcil i ràpid. Està disponible per a Google Play i per a iOS i ja registren més de 30.000 descàrregues. En la seva descripció informen que amb *Coinch s'aprèn a usar millor els diners, perquè hi ha consells per a estalviar més i aconseguir les metes que et proposis. Així mateix, l'aplicació et diu quant has d'estalviar diàriament per a aconseguir les teves metes.

Si algun dia se t'oblida estalviar, Coinch compta amb un sistema d'alertes perquè no oblidis dipositar diners en els teus estalvis. A més, crea estalvis i comparteix-los amb els teus amics, cada vegada que algú dipositi diners rebràs una notificació. Finalment, si acumules punts i es poden guanyar medalles per a ser el millor estalviador i rebràs algunes sorpreses.

En resum, el que et proposa aquesta eina és estalviar per projectes, de manera que el fet d'apartar diners en un compte o en un *cerdito de l'estalvi no et resulti tan traumàtic ni dolorós. Si vols també pots afegir a amics i familiars perquè contribueixin a l'estalvi per a una fi comuna.

4. Whallet

Whallet una eina tant Web com per a Android i Iphone, on administrar les finances personals de qualsevol tipus d'usuari, d'una forma fàcil i senzilla. Segons apunten en la seva descripció, per a usar aquesta app no fa falta saber res de finances per a treure-li tot el potencial.

L'usuari ha d'introduir punts les seves despeses com els seus ingressos i els ha de categoritzar d'una forma senzilla. L'usuari pot comparar l'evolució de les teves despeses i ingressos mes a mes. L'usuari pot conèixer d'un cop d'ull com es reparteixen les teves despeses i descobreix en què et gastes els diners.

5. Spendee

L'aplicació vol controlar les teves despeses, el pressupost i estalvi. És ideal per a la planificació i seguiment de les teves finances personals i familiars. La diferència de Spendee és que analitza els teus ingressos i despeses mitjançant meravelloses infografies i aporta un major atractiu a les teves finances.

Els seus principals característiques són que controla les teves despeses personals manualment o connecta't al teu compte bancari de forma segura; es poden afegir metes de pressupost és ràpid i fàcil, així com registrar els teus desemborsaments i estalvis. A més, permet crear carteres compartides amb els teus amics i familiars. Així com carteres personalitzades per a ocasions especials tals com vacances, dies festius, aniversaris, noces, compra d'automòbil, etc.

Consulta la notícia original ACI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías